VKB 010 biedt de goederen die je wilt verkopen aan op Marktplaats.nl. Ik kom bij je thuis, maak enkele foto’s en bepaal samen met de verkoper een bedrag. Ik zorg dat de goederen worden aangeboden en hopelijk verkocht worden. Er wordt gebruik gemaakt van een eenmalige fee van €20,- VKB 010 rekent over ieder verkocht product 20% commissie. Bij verkoop onder €200,- blijft de commissie gebaseerd op het minimum van €200,-.
Indien het product na vier weken niet verkocht is, zal de eigenaar de keuze krijgen: hij haalt het goed uit de verkoop of hij biedt het opnieuw aan. Voor het opnieuw aanbieden wordt een eenmalige fee van €10,-gerekend.
Als er geïnteresseerden voor een bezichtiging naar jouw huis komen kan ik hierbij aanwezig zijn, zodat je dit niet zelf of alleen hoeft te doen. Als het goed niet te groot is, wil ik het voor je meenemen en vanuit huis verkopen. Als je dit niet wilt, kun je het zelf in beheer houden en kom ik langs als er interesse is, zodat je niet alleen bent als er een verkoop of bezichtiging plaats vindt.